Galati Emo Kids Community
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Galati Emo Kids Community

We are NOT dead yet
 
HomeSearchRegisterLog in

 

 About Emo KiDs

Go down 
AuthorMessage
Fluff is Green
Admin
Fluff is Green

Posts : 34
Join date : 2010-02-22
Age : 28
Location : Galati

About Emo KiDs Empty
PostSubject: About Emo KiDs   About Emo KiDs EmptyMon Feb 22, 2010 11:11 am

About Emo KiDs 2uts3e11
About Emo KiDs 2urksv11
Termenul de “emo” vine de la "emotional" care ne poate duce, eventual, cu gandul la acele persoane ceva mai sensibile, afective, si usor de impresionat.
“Emo” este, de fapt, starea pe care persoana ce se considera astfel o are datorita unor deceptii peste care nu a putut trece (in cazul unora) sau datorita simplului fapt ca “filmul a fost prea frumos pentru a se termina astfel” sau a unor versuri “ce deprima” (in cazul altora).
Cert este ca aceasta stare nu apare doar de dragul de a fi “emo” ci, dupa cum au demonstrat si unii specialisti in domeniul psihologiei, de pe urma unor traume ce au modificat modul de a gandi, de a actiona.

Scurt istoric al termenului:
La inceput (1985-1994) termenul de ‘emo’ era folosit in muzica, acesta fiind un subgen al rockului. Pe parcursul anilor, acest cuvant cunoaste un domeniu vast de intrebuintari.
Ascultatorii acestui gen de muzica au devenit ‘emo-kids’, felul in care se imbraca a devenit ‘emo-style’, felul in care se machiaza ‘emo make-up’ si presupun ca modul in care reactioneaza ‘emo-acting’.
‘EMO’ a fost folosit pentru a descrie trupe precum :

* Jimmy Eat World
* Silverstein
* Paramore
* The Used
* The Get Up Kids
* Taking back Sunday

Acestea au fost etichetate drept emo din diferite motive precum:

* ritmul cantecelor
* semnificatiile versurilor
* modul de a se imbraca sau machia a cantaretilor etc.

Multi fani nu sunt deloc de acord cu felul in care idolii lor sunt catalogati, negand cu desavarsire faptul ca acestia ar canta muzica “emo”.
Intr-un interviu, chiar Guy Picciotto, intrebat fiind cum se simte precum ‘creatorului genului de muzica emo’, a raspuns:
‘‘Nu recunosc aceasta atributie. Intotdeauna am crezut ca este cel mai retardat termen inventat .Stiu ca toate trupele urasc sa fie astfel etichetate. Se simt ofensati. Dar sincer, consider ca toate trupele din care am facut parte au fost punk-rock. Pentru mine nu are absolut niciun sens.”
“Se imbraca exclusiv in negru, refuza orice urma de dragalasenie, sunt teribilisti si le place sa-si picteze unghiile in negru” - asa ar descrie una dintre sutele de definitii din The Urban Dictionary notiunea de Emo Kid.

Cum se identifica un emo-kid / Modul lui de a se afisa in lume?
O alta definitie spune ca emo kid-u` e o mixtura intre un goth kid, un rock kid si un punk kid.
Acest individ poate fi recunoscut dupa ochii puternic conturati, coafurile rasta, parul relativ lung sau ciufulit, de culoare neagra, sau, eventual, in combinatii cu unele culori “ce sar in ochi”.
Se evidentiaza si prin felul lui de a se imbraca, purtand tot felul de combinatii ciudate de haine pe care oamenii nu le poarta, in general si poarta o geanta lunga tip postas.
De multe ori aceste persoane au tendita sa se izoleze, sa se considere inferioare celorlaltor persoane, sa fie aspre cu ele insele, toate acestea, culminand, uneori, cu ganduri sinucigase, foarte rar insa intamplandu-se acest lucru
Acesta stare se manifesta in perioada adolescentei, sau perioada critica, asa cum o denumesc specialistii, cand tinerii, incercand sa se regaseasca, au sansa sa se simta frustrati.
Back to top Go down
https://galatiemocommunity.canadaboard.net
 
About Emo KiDs
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Galati Emo Kids Community :: About emo-
Jump to: